volg ons

Actueel

Ook Zwolse senioren vierden Bevrijdingsdag 2014

dinsdag 6 mei 2014

Een gevarieerd programma, talloze enthousiaste senioren en vrijwilligers èn stralend mooi weer; dat waren de ingrediënten voor Bevrijdingsdag 2014!

Het programma - speciaal georganiseerd voor senioren - bestond uit de volgende onderdelen:

Openingsconcert
Bevrijdingsdag 2014 startte in park De Wezenlanden, met: de ontsteking van het bevrijdingsvuur, het zingen van het Wilhelmus en een toespraak door Burgemeester Meijer. Aansluitend was er een optreden van 'De Zotte Zusjes', in samenwerking met jeugdkoor #Voices en kinderkoor Konstantijn.

Vervolgens gingen de senioren lopend - vergezeld van de Lowland Pipe Band Brigade - of per bus naar Doepark Nooterhof.

Vervolgconcert 'de Zilveren Noot'
Tijdens het vervolgconcert 'de Zilveren Noot' werden optredens verzorgd door: The Pauwergirls, Kameroperahuis, rapper Rico (Opgezwolle) en pianist Henk Gunneman, Jeugdcircus Pavarini, LAB1870, De Zaak en De Jonge Vuurvogel.

Een mooi evenement, waar vele aanwezige senioren met veel plezier op terugkijkt!

Over seniorenprogramma: Bevrijdingsdag 2014
Het seniorenprogramma is een gezamenlijk initiatief van Bevrijdingsfestival Overijssel, Niek van der Sprong Producties, IJsselheem, Landstede en Driezorg. Voor meer foto's, bezoek ook onze Facebook-pagina!

Foto's van Ook Zwolse senioren vierden Bevrijdingsdag 2014

Ook Zwolse senioren vierden Bevrijdingsdag 2014 Ook Zwolse senioren vierden Bevrijdingsdag 2014 Ook Zwolse senioren vierden Bevrijdingsdag 2014 Ook Zwolse senioren vierden Bevrijdingsdag 2014 Ook Zwolse senioren vierden Bevrijdingsdag 2014

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht