volg ons

Actueel

‘Oud’: nieuwe expositie in woonzorgcentrum Fermate

zondag 20 april 2014

Sinds enkele weken is er een nieuwe expositie in woonzorgcentrum Fermate aan de Händellaan 315 in Zwolle. Samen met de  fotoclub Zwolle exposeert dhr. Ernst Dienaar met diverse kunstwerken rondom het thema ‘oud’. De expositie duurt t/m woensdag 21 mei a.s. en is op werkdagen geopend van 08.30 tot 19.00 uur.  

Het werk vande heer Dienaar is tentoongesteld in de vitrinekasten: van scheerapparaten tot gietijzeren beelden van oude ambachten en van zelfgemaakt houtsnijwerk tot  geboetseerde borstbeelden.

De fototentoonstelling van de Fotoclub Zwolle bestaat grotendeels uit beelden van de leegstaande cementfabriek in Raalte. Daarnaast zijn er ook foto’s te zien van alledaagse oude gebruiksvoorwerpen, portretfoto’s met mooie oude mensen en beelden van een oude vervallen boerderij.

Over Fotolub Zwolle
Fotoclub Zwolle is een club met een lange en rijke traditie. Opgericht in 1894, bestaat ze dit jaar alweer 120 jaar. Binnen de club hebben we leden die nog maar kort fotograferen, maar ook excellente fotografen met al tientallen jaren ervaring. Twee dinsdagavonden in de maand komen we met de clubleden samen om foto’s te bespreken met een bepaald thema. Lijkt het u ook leuk om van fotograferen een intensieve hobby te maken? Dan is de Fotoclub Zwolle misschien iets voor u. Het is altijd mogelijk om een avond te komen kijken. Voor meer informatie, ga naar: www.fotoclubzwolle.nl

Foto's van ‘Oud’: nieuwe expositie in woonzorgcentrum Fermate

‘Oud’: nieuwe expositie in woonzorgcentrum Fermate ‘Oud’: nieuwe expositie in woonzorgcentrum Fermate ‘Oud’: nieuwe expositie in woonzorgcentrum Fermate ‘Oud’: nieuwe expositie in woonzorgcentrum Fermate ‘Oud’: nieuwe expositie in woonzorgcentrum Fermate ‘Oud’: nieuwe expositie in woonzorgcentrum Fermate

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht