volg ons

Actueel

Rit fietstaxi door Stichting Present

dinsdag 7 augustus 2012

Op maandag 30 juli kregen cliënten van Woonzorgcentrum De Kievitsbloem van de Stichting Present een rit door Zwolle met de fietstaxi en de duofiets aangeboden.

Het was een geweldige fietsmiddag voor enkele bewoners/cliënten van De Kievitsbloem.
Samen met vrijwilligers van Stichting Present is een aantal bewoners uit fietsen geweest met de duofiets van De Kievitsbloem en de Zwolse fietstaxi.

Gelukkig was het aan het begin van de middag droog toen de eerste groep vetrok.  Bij het vertrek van de tweede groep begon de lucht er dreigend uit te zien maar met goede moed kon er toch gefiets worden. De deelnemers in de fietstaxi hadden geluk, zij hadden een dakje boven hun hoofd.

De deelnemer op de duofiets had minder geluk en moest na een half uurtje toch De Kievitsbloem weer opzoeken vanwege de regen. Ondanks het wisselvallige weer hebben de deelnemers enorm genoten van dit uitje in vakantietijd.

Stichting Present Zwolle bemiddelt vrijwilligers die zich in willen zetten voor mensen met onder andere een slechte gezondheid, voor minima en voor mensen die geen sociaal netwerk hebben. Meer informatie over Stichting Present vindt u op http://stichtingpresent.nl/zwolle/

Foto's van Rit fietstaxi door Stichting Present

Rit fietstaxi door Stichting Present Rit fietstaxi door Stichting Present

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht