volg ons

Actueel

Roofvogelshow in woonzorgcentrum De Venus

vrijdag 21 juni 2013

Een kleine uil, een oehoe, een roodstaartbuizerd-jong, een roodstaartbuizerd en een arend: zaterdag 15 juni jl. was er een roofvogelshow in woonzorgcentrum De Venus. Valkeniers Gerard en Bettine van den Brink, van De Valk Roofvogels, vertelden zo'n drie kwartier boeiend over deze bijzondere roofvogels. En, ondertussen vlogen de verschillende vogels van arm naar arm. 

Doordat het buiten te winderig en te koud was, werd de demonstratie gehouden in de grote zaal van het woonzorgcentrum. Hierdoor konden alle 102 aanwezigen - cliënten, medewerkers, kinderen en buurtbewoners - de dieren van heel dichtbij bekijken. Ze stonden letterlijk oog in oog met deze prachtige dieren en het was echt spectaculair en spannend om te zien dat zulke grote vogels boven ieders' hoofden vlogen. Voor allen een geweldige show!

 

Foto's van Roofvogelshow in woonzorgcentrum De Venus

Roofvogelshow in woonzorgcentrum De Venus Roofvogelshow in woonzorgcentrum De Venus Roofvogelshow in woonzorgcentrum De Venus Roofvogelshow in woonzorgcentrum De Venus Roofvogelshow in woonzorgcentrum De Venus Roofvogelshow in woonzorgcentrum De Venus

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht