volg ons

Actueel

Samenwerking Driezorg en Van Smaak

donderdag 10 november 2016

Maaltijdleverancier Van Smaak en stichting Driezorg gaan per direct samenwerken om ouderen langer zelfstandig te laten wonen. Driezorg wil met de samenwerking ouderen de mogelijkheid bieden koelverse,  diepvries, warme maaltijden en boodschappen aan huis te laten leveren.

Van Smaak is totaalleverancier van maaltijden en beheert de gehele keten van inkopen, produceren en distribueren. ‘‘Een hoge kwaliteit maaltijden en goede service is waarmee we onze extramurale cliënten extra kunnen ondersteunen zelfstandig te blijven wonen’’, aldus Monique Schrijver, hoofd Algemene Dienst Driezorg. De stichting speelt hiermee in op de veranderende zorg.

Driezorg heeft  10 locaties in Zwolle en 1 in Hattem waar ouderenzorg wordt verleend. Alle extramurale cliënten en iedereen in Zwolle en Hattem kan gebruik maken van de maaltijdservice wanneer ze niet kunnen of willen koken. ‘‘We leveren maaltijden met een gevarieerd voedingspatroon. Onze kennis en betrokkenheid levert een mooie samenwerking op en maakt voor de klant het verschil’’, vertelt Jan de Roos, Key Accountmanager Van Smaak.

Foto's van Samenwerking Driezorg en Van Smaak

Samenwerking Driezorg en Van Smaak

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht