volg ons

Actueel

Samenwerking RIBW en Driezorg Fermate verbindt!

donderdag 26 april 2018

Jeroen Collette, bestuurder a.i. RIBW en Janita Gorte, directeur-bestuurder Driezorg tekenen dinsdag 1 mei a.s. een gebruikersovereenkomst bij locatie Fermate voor het Grand café ‘Eetcafé de Balie’, inloop is vanaf 17:00 uur. Het officiële tekenmoment is om 17:30 uur. Iedereen is van harte welkom bij de Händellaan 315 in Zwolle. Mee-eten kan om 18:00 uur. Wel even telefonisch reserveren. Dat kan van dinsdag t/m vrijdag tot 13:30 uur, tel: 06-1389 4181 of 06-1389 2862.

Inhoud gebruikersovereenkomst
In de gebruikersovereenkomst is overeengekomen dat de RIBW met ‘Eetcafé de Balie’ gebruik maakt van het Grand Café en de keuken bij Driezorg locatie Fermate. Dit betekent dat iedere dinsdag en vrijdag cliënten en vrijwilligers van de RIBW een diner maken voor gasten (€5,50 voor een 3-gangen menu). Vorig jaar maakten 4400 gasten hier gebruik van. Nieuw in 2018 is een gevarieerde lunch die iedere woensdag geserveerd wordt voor € 3,00. Het maandmenu van de Balie staat op de Facebook pagina van het eetcafé en op de website van Driezorg of is af te halen bij het Grand Café. Iedereen is van harte welkom bij het eetcafé!

Naast de leer-werkplek die het cliënten van de RIBW biedt, geeft het ook verbinding met de bewoners van de locatie én de wijk. Een win-win situatie, aldus Janita Gorte, directeur-bestuurder Driezorg. “Door onze samenwerking hebben cliënten van RIBW een mooie leer-werkplek en onze bewoners op Fermate en in de wijk kunnen gezellig samen eten”.

Dat dit gewaardeerd wordt door de bewoners van Fermate blijkt wel uit de reactie van mevrouw Op de Weegh (78), één van de vaste gasten van Eetcafé de Balie. “Iedere dinsdag en vrijdag eet ik mee met het 3-gangen menu en woensdag geniet ik van de lunch. Het is goed betaalbaar en vooral lekker”.

Tekenmoment
Wanneer: dinsdag 1 mei a.s.
Tijden: 17:00 inloop – 18:00 uur
Waar: Driezorg locatie Fermate, Händellaan 315, Holtenbroek, Zwolle

Foto's van Samenwerking RIBW en Driezorg Fermate verbindt!

Samenwerking RIBW en Driezorg Fermate verbindt!

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht