volg ons

Actueel

Senioren Hattem genieten met Driezorg van wedstrijd PEC Zwolle - Roda JC

donderdag 6 februari 2014

Zaterdag 1 februari hebben 23 senioren uit Hattem de wedstrijd PEC Zwolle – Roda JC bekeken in het IJsseldelta stadion.

De deelnemers werden onthaald in de Goede Doelen skybox van Achmea Zilveren Kruis. Met taxi’s vertrokken de senioren vanaf de Hof van Blom, bij de hoofdingang werd de groep hartelijk ontvangen door de initiatiefnemers van deze avond ‘Do Social’ en fotograaf Adrie van Zalk.

Boven in de skybox was de eerste reactie van dhr. J. Tonnis “Wat overweldigend allemaal, dat ik dit mag meemaken”.  Na de ontvangst met thee en koffie stond er een warm- en koud buffet voor de deelnemers klaar en Achmea Zilveren Kruis deelde aan iedereen nog de blauwwitte sjaal met het embleem van PEC Zwolle uit waarna de wedstrijd kon beginnen.

Een van de deelnemers was ook Mevrouw  H. Hofman (89 jaar),  bewoonster van de Hof van Blom. Haar man Roelof Hofman speelde in de jaren vijftig bij de Swolsche Boys betaald voetbal. Hij speelde altijd in de voorhoede, spits rechtsbuiten. Volgens mevrouw “een zeer goede voetballer”. De avond bracht bij mevrouw Hofman vele herinneringen naar boven. “Vroeger zat ik elke wedstrijd samen met de andere voetbalvrouwen op de tribune, het was ook na de wedstrijd altijd een gezellige boel”. Mevrouw zat met de PEC Zwolle sjaal om helemaal te stralen in haar rolstoel. “Wat een geweldige avond”.  De sfeer is het stadion was indrukwekkend, zo ook onder Hattemers. De wedstrijd, die door PEC werd gewonnen met 3 – 1, werd afgesloten met een drankje en een hapje waarna de begeleiding met o.a. Albertje Schipper, welzijnsmedewerker Hof van Blom, en Wim Rave, directeur bestuurder Driezorg, de organisatie mocht bedanken voor een fantastische avond.

Foto's van Senioren Hattem genieten met Driezorg van wedstrijd PEC Zwolle - Roda JC

Senioren Hattem genieten met Driezorg van wedstrijd PEC Zwolle - Roda JC Senioren Hattem genieten met Driezorg van wedstrijd PEC Zwolle - Roda JC

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht