volg ons

Actueel

Senioren van Hof van Blom hebben genoten van uitje naar Dierenpark “Wissel” in Epe.

maandag 21 juli 2014

Hattem – woensdag 16 juli zijn 41 personen (incl. begeleiding) van woonzorgcentrum Hof van Blom in de liftbus gestapt voor een uitje naar dierenpark Wissel.

 Daar aangekomen kon een ieder zijn eigen gang gaan of met begeleiding het park in om de dieren in het mooi aangelegde park te bekijken.

Het weer was super mooi, er werd zelfs aan menigeen hoeden en petten uitgedeeld. Welzijnsmedewerker Albertje Schipper reageerde: “Ja zeker, met warm weer moet je extra goed voorbereid zijn”. Bij het paviljoen werd thee/koffie met appelgebak geserveerd en dat liet een ieder zich goed smaken. Nadien ging menigeen nog een rondje maken door het park.

Mevr. Van Toll reageerde: “Het park is qua natuur/beplanting op zich al heel mooi, daar geniet ik al heel erg van”. Anderen bleven heerlijk in de beschutting van bomen zitten om gezellig nog wat te drinken/kletsen. Om 17.30 uur waren we weer terug in Hattem en ging men weer voldaan naar huis.

 

Foto's van Senioren van Hof van Blom hebben genoten van uitje naar Dierenpark “Wissel” in Epe.

Senioren van Hof van Blom hebben genoten van uitje naar Dierenpark “Wissel” in Epe. Senioren van Hof van Blom hebben genoten van uitje naar Dierenpark “Wissel” in Epe.

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht