volg ons

Actueel

Sterspeler gezocht!

dinsdag 25 juli 2017

Mede dankzij het ‘Manifest voor de zorg’ van Hugo Borst en Carin Gaemers trekt het kabinet geld uit voor meer personeel in de ouderenzorg. Het is echter niet  makkelijk nieuwe zorgcollega’s te vinden. Mede doordat studenten niet gauw voor de ouderenzorg kiezen. Daarom begint Driezorg een wervingscampagne met medewerking van Ron Jans, voormalig trainer van PEC Zwolle.  Met deze campagne hoopt Driezorg nieuwe spelers in de zorg te vinden.

Na goede ervaringen met Driezorg m.b.t. de zorg voor zijn vader werkt hij graag mee. Ook draagt hij de ouderenzorg een warm hart toe en vindt werken in de ouderenzorg dankbaar werk. Hij zegt hierover: “Je geeft al die hulp en vriendelijkheid en daar krijg je zoveel voor terug. Je bent als verzorgende of huishoudelijke hulp ook het aanspreekpunt en dat waarderen ouderen”. Ron is wel een beetje de held van Zwolle. Zelf ziet hij dat niet zo. “Als je werkt met mensen en je helpt ze, dan ben je pas een held. Of je nu leraar bent of in de zorg werkt”.

Vandaag wordt de wervingscampagne gelanceerd en omvat o.a. een interview met Ron Jans op papier en beeld , advertenties, flyers/posters en een speciale webpagina waar vacatures en filmpjes te vinden zijn: www.driezorg.nl/spelersindezorg.  Ook via social media zal Driezorg het nodige delen. De campagne gaat door tot na de zomer. Met deze campagne hoopt Driezorg nieuwe sterspelers te vinden voor haar zorgteams. 

Foto's van Sterspeler gezocht!

Sterspeler gezocht!

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht