volg ons

Actueel

Succesvolle Week van Zorg en Welzijn bij Driezorg

maandag 18 maart 2013

Rivierenhof, De Havezate, Fermate en De Kievitsbloem: tijdens de Week van Zorg en Welzijn zetten vier Driezorg-locaties de deuren open voor het publiek. En met succes!

Op 12 maart jl. trapte woonzorgcentrum Rivierenhof de week af met het thema ‘Kom (mee)bewegen in Rivierenhof’!  Er waren verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder: bewegen met de Wii-spelcomputer, een tillift-demonstratie en een ‘rollator-parcours’ voor slechtzienden. 

14 Maart was het de beurt aan woonzorgcentrum De Havezate. Met een muziekactiviteit in het theater èn een koersbalspel in de hal van de locatie, stond hier het thema ‘Muziek en Spel’ centraal.

Woonzorgcentrum Fermate pakte op 15 maart jl. uit, met 'Proef Fermate'. Een lekker hapje, drankje èn een goed gesprek vormden de ingrediënten voor een kennismaking met de mogelijkheden voor een actief welzijnsleven voor jong en oud.

En, woonzorgcentrum de Kievitsbloem sloot het programma op 16 maart af met een open dag voor en door bewoners uit de wijk. Onder het motto ‘Het kloppend hart van Zwolle-Zuid!’ organiseerden het Creatief Dames Collectief Zwolle een gezellige schilderactiviteit en gingen de kinderen aan de slag met het versieren van eigengebakken cupcakes.

Daarnaast hebben velen van de mogelijkheid gebruik gemaakt om de (aanleun)woningen te bezichtigen èn was Peter Vader uitgenodigd om het thema ‘mantelzorg’ op ludieke wijze onder de aandacht te brengen. Ook gingen de locaties Fermate en Rivierenhof – letterlijk - de wijk in, met het wijkontbijt. En, uiteraard mochten ook de vele stands met o.a. informatie over opleiding en vrijwilligerswerk niet ontbreken. Kortom, een complete en geslaagde week van Zorg en Welzijn!

Foto's van Succesvolle Week van Zorg en Welzijn bij Driezorg

Succesvolle Week van Zorg en Welzijn bij Driezorg Succesvolle Week van Zorg en Welzijn bij Driezorg Succesvolle Week van Zorg en Welzijn bij Driezorg Succesvolle Week van Zorg en Welzijn bij Driezorg Succesvolle Week van Zorg en Welzijn bij Driezorg Succesvolle Week van Zorg en Welzijn bij Driezorg

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht