volg ons

Actueel

Sybrand Buma op werkbezoek in Westenholte

maandag 24 februari 2014

Woensdagochtend 26 februari van 11.00-12.30 uur, bezoekt landelijk CDA-partijleider Sybrand Buma de Zwolse wijk Westenholte. Samen met Tweede Kamerlid Eddy van Hijum, de Zwolse CDA-lijsttrekker Judith Compagner en enkele raadsleden laat hij zich informeren over wijkcentrum Het Anker en woonzorgcentrum Westenhage.

De Zwolse CDA-lijsttrekker Judith Compagner is ingenomen met het bezoek van de landelijke politici: “Westenholte is een wijk die model staat voor veel CDA-idealen. Noem de betrokkenheid, saamhorigheid en zorgzaamheid in de wijk. Zo hebben bewoners en maatschappelijke partners zelf het voortouw genomen met de plannen voor Het Nieuwe Anker. Wij als CDA Zwolle hebben dit initiatief actief ondersteund, omdat het een belangrijke ontmoetingsplek is, waar elke bewoner terecht kan voor sport, cultuur en educatie.” Eind dit jaar zal Het Nieuwe Anker gereed zijn.

Woonzorgcentrum Westenhage
Na de ontvangst in het oude Anker wandelt het gezelschap naar de nieuwe bouwlocatie. Daarna bezoekt Buma woonzorgcentrum Westenhage van Driezorg. Sinds begin 2012 bieden 92 zorg-/seniorenwoningen, ontmoetings- en welzijnsruimten en zorgvoorzieningen een aangename leefplek voor veel zorgbehoevende Westenholtenaren. Door de zorgwoningen kunnen wijkbewoners in Westenholte blijven wonen, ook als ze zorg nodig hebben. Tijdens de lunch zullen de CDA-leden in gesprek gaan met bewoners en bezoekers.

« naar overzicht