volg ons

Actueel

Terugblik: met Driezorg naar het Bevrijdingsfestival

maandag 13 mei 2013

Na het grote succes van vorig jaar, organiseerde Stichting Bevrijdingsfestival Overijssel op 5 mei opnieuw het openingsprogramma. Ook Driezorg was erbij, met maar liefst 80 bezoerkers uit 7 locaties!

De ca. 80 bezoekers bestonden uit bewoners, vrijwilligers en wijkbewoners. Met bussen werden zij vanaf de verschillende Driezorg-locaties opgepikt en naast het hoofdpodium afgezet.

'Vanaf de zitplaatsen hadden we goed zicht op het podium, waar als eerste de burgemeester van Zwolle een toespraak hield. Daarna werd de bevrijdingsvlam ontstoken en het Wilhelmus gezongen. Aansluitend konden we genieten en meezingen met het sfeervolle optreden van De Zotte Zusjes! Uiteraard mocht ook de koffie/thee en oranjebitter niet ontbreken', aldus Ineke Schoenmakers, welzijnsmedewerker locatie Rivierenhof. 'We kijken terug op een geslaagde, gezellige, muzikale en natuurlijk een zonnige dag!'

De organisatie van dit programma is een gezamenlijk initiatief van Stichting Bevrijdingsfestival Overijssel en Driezorg.

Foto's van Terugblik: met Driezorg naar het Bevrijdingsfestival

Terugblik: met Driezorg naar het Bevrijdingsfestival Terugblik: met Driezorg naar het Bevrijdingsfestival

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht