volg ons

Actueel

Uitbreiding aanmeldapp: 1 bezoeker per dag

donderdag 21 januari 2021

Bezoek aan onze bewoners is voor zowel onze bewoners en zijn of haar naasten van groot belang. Daarom faciliteren we het brengen van een bezoek zoveel als we kunnen. Ook bij een eventuele besmetting op locatie. Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van de overheid hebben wij onze bezoekersapp aangepast: er kan 1 bezoeker per dag per kamernummer gepland worden. 

Landelijke richtlijn
We hanteren de landelijke richtlijn dat ieder huishouden maximaal 1 bezoeker per dag mag ontvangen. Onze bezoekersapp driezorg.planuwbezoek.nl  is daarom nu zo ingesteld dat er 1 bezoeker per dag per kamernummer gepland kan worden. Het betekent dat u het kamernummer van uw naaste moet weten. Wanneer u uw bezoek heeft aangemeld, kan niemand anders zich meer aanmelden voor die dag. Zo bent u zeker dat u de enige bezoeker bent die dag. 

Mantelzorger
Mantelzorgers die zorg verlenen zoals is vastgelegd in het zorg- en leefplan, hoeven zich niet aan te melden via de bezoekersapp.

Extra alert nieuwe mutaties
Wat zouden we het graag, net als u, anders willen hebben. Maar de situatie rondom het aantal corona-besmettingen in onze regio (maar ook landelijk) en ook de zorgen rondom de Engelse mutant van het virus maken dat we uiterst waakzaam en alert zijn. We hopen op uw begrip dat het beschermen van onze bewoners en onze medewerkers en het ons houden aan de corona-maatregelen een verantwoordelijkheid is die we samen dragen.

Naar de bezoekersapp

« naar overzicht