volg ons

Actueel

Uitzending 1 juni bij Fermate: De muziekkeuze van... Wim Rave

dinsdag 3 juni 2014

Een radioprogramma en een woonzorgcentrum, allebei met de naam ‘Fermate’; een veelbelovende combinatie! Op zondag 1 juni tussen 11.00 en 12.00 uur was Driezorg directeur-bestuurder Wim Rave te gast in het RTVZOo klassieke radioprogramma 'Fermate'. De opname vond plaats in het gelijknamige woonzorgcentrum van Driezorg.

Eén keer per maand kent het radioprogramma van de Zwolse lokale omroep ‘De Muziekkeuze van... een bekende Zwollenaar’. In deze rubriek deelt de betreffende Zwolse zijn/haar muzikale voorkeur met de luisteraars. Zondag 1 juni a.s. was het de beurt aan Wim Rave. Eerder al gingen burgemeester Henk Jan Meijer, Gijsje van Honk, Jacob Vlijm en Rik Elings hem voor.

Naast bovenstaande rubriek biedt het programma toegankelijke klassieke luistermuziek en is er aandacht voor de lokale actualiteit, in de vorm van de ‘Fermate’-agenda. Hierin worden klassieke concerten, festivals en workshops aangekondigd, die in en rond Zwolle worden georganiseerd. Het programma is iedere zondag tussen 10.00 en 12.00 uur te beluisteren op 105 FM. Presentatie en samenstelling is in handen van Erik Stotijn.

Foto's van Uitzending 1 juni bij Fermate: De muziekkeuze van... Wim Rave

Uitzending 1 juni bij Fermate: De muziekkeuze van... Wim Rave Uitzending 1 juni bij Fermate: De muziekkeuze van... Wim Rave Uitzending 1 juni bij Fermate: De muziekkeuze van... Wim Rave

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht