volg ons

Actueel

Vierdaagse reis naar Cochem aan de Moezel

woensdag 13 maart 2013

Wilt u er graag even tussenuit? Genieten van de prachtige natuurschoon rond de Moezel? Meld u dan aan voor de vierdaagse reis van 13 t/m 16 mei a.s. naar Cochem, Duitsland! Deze vierdaagse reis is een initiatief van ANBO en Driezorg.

Op maandag 13 mei vertrekken we naar onze bestemming: Hotel Jung, een 3-sterrenhotel in het gezellige stadje Cochem. Vanuit het hotel kunt u direct langs de Moezel of naar het gezellige centrum van Cochem wandelen. Ook zijn er mogelijkheden voor ontspannen excursies, bijvoorbeeld per bus of boot (rondvaartboten vertrekken nabij het hotel). Uiteraard mag ook een wijn- of  bierproeverij niet ontbreken. Op de terugreis kan bovendien het stadje Monschau worden bezocht. Deze reis is geschikt voor rollatorgebruikers.

Verblijf & kosten
Het comfortabele Hotel Jung beschikt over ruime, modern ingerichte 2-persoonskamers (met losse bedden/matrassen). Elke kamer heeft een eigen badkamer en tv. Daarnaast zijn er drie 1-persoonskamers  beschikbaar.

 De kosten voor de vierdaagse reis bedragen € 441,-. Bij deze prijs is inbegrepen:
- Vervoer per luxe touringcar;
- 3 Overnachtingen in een 2-persoonskamer (extra toeslag 1-persoonskamer: € 19,- p.p.p.n., op basis van beschikbaarheid);
- Volpension: lunches, diners (exclusief: consumpties bij het diner en andere persoonlijke uitgaven);
- Reisbegeleiding, met o.a. drie zorgmedewerkers voor deelnemers met een lichte zorgvraag;
- 2 Excursies;
- Reis- en annuleringsverzekering.

Aanmelden & informatiebijeenkomst
Wilt u gebruik maken van deze heerlijke vakantiemogelijkheid? Meld u dan snel aan, via woonzorgcentrum Fermate, tel. (038) 468 66 40. Geef daarbij eveneens uw voorkeur op, ten aanzien van de kamer. Let op: uw aanmelding is bindend. Slechts in beperkte situaties is het mogelijk om van deelname af te zien.

Naar aanleiding van alle aanmeldingen wordt er in april een informatiebijeenkomst georganiseerd. Hiertoe ontvangen alle deelnemers een persoonlijke uitnodiging

« naar overzicht