volg ons

Actueel

Water4daagse: middagtocht voor ouderen

woensdag 13 maart 2013

Logo Water4daagseOp vrijdag 22 maart a.s. organiseren Driezorg en ANBO een middagdagtocht voor ouderen, met het thema ‘water’. Tijdens deze tocht brengen we een bezoek aan het Stedelijk Museum van Kampen en het Fraterhuis in Zwolle. De tocht wordt gehouden in het kader van de Water4daagse, die plaatsvindt van 20 t/m 23 maart a.s.

Het programma van de middagtocht start bij het Stedelijk Museum in Kampen. In een expositie is de geschiedenis van Kampen en het water te zien.

Na het museumbezoek gaan we naar het Fraterhuis in Zwolle voor de prachtige documentaire ‘Oceans’, van filmmaker Jacques Perrin; een fascinerende reis naar het hart van de oceanen en het uitgebreide territorium van  de  zeewezens.

Praktische informatie
Tijdens de dagtocht is vervoer inbegrepen. De opstapplaatsen en tijden zijn:
Arcadia                         13.10 uur
Rivierenhof                  13.20 uur
Havezate                       13.35 uur
Fermate                        13.45 uur
Westenhage                 14.00 uur
Naar verwachting zijn we rond 18.00 uur weer terug in Zwolle.

Deze dagtocht is geschikt voor rollator- en rolstoelgebruikers. Naast begeleiding gaat ook een zorgmedewerker mee.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan deze educatieve watertocht? Meld u dan vóór donderdag 21 maart 12.00 uur, aan via woonzorgcentrum Fermate, tel. (038) 468 66 40. Kosten bedragen slechts € 10,- p.p. (betalen in de bus). Let op: uw aanmelding is bindend. Slechts in beperkte situaties is het mogelijk om van deelname af te zien.

« naar overzicht