volg ons

Actueel

Zilveren ladder breeduit van start

dinsdag 3 juni 2014

Zilveren Ladder Breeduit gaat in juni van start met tien optredens van: De Pauwergirls, Woodlog en chansonnière Annemiek van Bussel. De optredens worden gehouden in diverse woonzorgcentra, buurthuizen en andere ontmoetingsplekken in Zwolle. Zilveren Ladder Breeduit is een initiatief van Driezorg en Odeon de Spiegel Theaters en wordt ondersteund door De Gasthuizen.

Bovengenoemde artiesten staan garant voor aantrekkelijke voorstellingen waarbij ontmoeting, verbazing en verbinding centraal staan. De optredens vinden plaats in de maanden juni en juli, zowel overdag als ’s avonds, op de onderstaande locaties:

Datum: Tijd: Optreden: Locatie:
5 juni 19.30 uur  De Pauwergirls Berkumstede/De Wissel
12 juni 19.30 uur  Annemiek van Bussel Rivierenhof (vooraf Frans diner)
13 juni 19.30 uur  De Pauwergirls  Werkeren
18 juni    14.30 uur De Pauwergirls Wijthmen (Kulturhus)
20 juni 19.30 uur De Pauwergirls   De Havezate
24 juni    19.30 uur  Woodlog  Zonnehuis
25 juni 19.00 uur  Annemiek van Bussel Arcadia
26 juni   19.30 uur Annemiek van Bussel Zandhove
27 juni  15.30 uur  Woodlog     Westenhage
2 juli     19.30 uur  Annemiek van Bussel Hof van Blom (Hattem)

    
Dankzij een bijdrage van De Gasthuizen kan er een aantrekkelijke entreeprijs worden gerealiseerd. Deze bedraagt maximaal € 5,- p.p., inclusief kopje koffie en thee; sommige optredens zijn zelfs gratis toegankelijk.

Oer Zilveren Ladder (Breeduit)
De Zilveren Ladder Breeduit is een onderdeel van de Zilveren Ladder; een samenwerking tussen Driezorg en Odeon de Spiegel Theaters. Doel van dit project is om cultuur en theaterbeleving onder senioren in en rond woonzorgcentra te stimuleren. Het bezoeken van voorstellingen in het theater wordt gestimuleerd door goede persoonlijke begeleiding van (senior) vrijwilligers, vervoer op maat en een ontvangst op maat in de ‘Zilveren Lounge’. Voor senioren die om diverse redenen niet naar het theater kunnen is er De Zilveren Ladder Breeduit; door optredens te verzorgen op diverse locaties in de stad, kan ook deze doelgroep met muziek, dans en andere vormen van theater in aanraking komen.

Foto's van Zilveren ladder breeduit van start

Zilveren ladder breeduit van start Zilveren ladder breeduit van start Zilveren ladder breeduit van start Zilveren ladder breeduit van start

(klik op een foto voor vergroting)

« naar overzicht