volg ons

Behandelteam

Behandelteam

Wanneer clienten bij ons wonen met een indicatie voor behandeling is Driezorg verantwoordlijk voor de behandeling door ons behandelteam. In ons behandelteam werken verschillende disciplines waaronder een specialist ouderengeneeskunde. Wanneer clienten niet bij ons wonen met een indicatie voor behandeling is de huisarts verantwoordelijk voor eventuele behandeling. De huisarts kan met de specialist ouderengeneeskunde contact opnemen voor een consult over vragen bij patiënten met een complexe zorgvraag op het gebied van bijvoorbeeld polyfarmacie, dementie, stemmingsproblematiek of zorgdiagnostiek. Verder zijn inzetbaar uit het behandelteam een verpleegkundig specialist, GZ-psycholoog,  fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist en andere paramedici.

Bereikbaarheid Behandelteam Driezorg tijdens kantooruren.

Het secretariaat van het behandelteam is direct bereikbaar via: 038-2001406 en via: 06-50172823 of 06-21306220.
Email adres: behandelteam@driezorg.nl
Bellen bij voorkeur tijdens de aanwezigheid van de secretaresse van het behandelteam op: maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag. Buiten deze tijden kunt u contact opnemen met het Servicepunt van Driezorg: 038-2001100.

Bereikbaarheid behandelteam buiten kantooruren.

Voor dringende medische zaken kunt u contact opnemen met de verpleegkundig bereikbare dienst
van Driezorg: 038-2001199.
De verpleegkundig bereikbare dienst beoordeelt wat de situatie is en of het nodig is een dienstdoende huisarts of specialist ouderengeneeskunde in te schakelen. Het is ook de verpleegkundig bereikbare dienst die vervolgens dat contact legt.