volg ons

Dagbesteding

Dagbesteding

U woont thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving. U merkt bij uzelf toch de behoefte aan sociaal contact. Om leeftijdsgenoten te ontmoeten, of omdat uw partner of mantelzorger af en toe wat tijd voor zichzelf nodig heeft. Wel wilt u het liefste in de buurt blijven. Geen probleem. Driezorg helpt u verder.

Prettige afwisseling in de week

Benieuwd wat u bij ons op de dagbesteding allemaal kunt doen? Te veel om op te noemen! Doe-activiteiten van bewegen tot appeltaart bakken en ook spelactiviteiten zoals kaarten, bingo en gezelschapsspelletjes staan regelmatig op het programma. In een kleine en vertrouwde groep onderneemt u samen activiteiten, passend bij uw behoefte en die van de groep.

Goed verzorgd

U drinkt gezellig samen een kop koffie of thee en tussen de middag kunt u (tegen betaling) een heerlijke warme maaltijd krijgen. Als het nodig is, wordt u opgehaald en thuis gebracht. Er is professionele begeleiding aanwezig voor verzorging. Bijvoorbeeld bij het innemen van medicatie of andere zorg.

Voordelen van de dagactiviteiten

  • Gezelligheid, ontspanning en sociale contacten
  • Structuur in de dag
  • Uw partner en /of kinderen hebben even tijd voor zichzelf
  • Vervoer indien nodig
  • Uw wensen en mogelijkheden centraal

Waar biedt Driezorg de dagbesteding?

Driezorg organiseert in de locaties Arcadia (alleen voor bewoners), Berkumstede, Fermate, De Kievitsbloem en Rivierenhof vormen van dagbesteding voor ouderen. 

Interesse?

Als u contact met onze cliëntbemiddelaars opneemt, plannen we een gesprek en kijken we waar u behoefte aan heeft. Om deel te nemen aan dagbesteding heeft u geen aparte beschikking nodig. Om in aanmerking te komen voor vergoeding van vervoerskosten naar de dagbesteding, heeft u wel een beschikking van de gemeente nodig.