volg ons

Eet smakelijk!

Eet smakelijk!

Samen eten in onze Grand Café's

Laagdrempelig, betaalbaar en eenvoudig deelnemen aan een gezonde maaltijd in de middag of avond. U hoeft zich hiervoor niet op te geven. Alleen als u met 5 of meer gasten komt vragen wij u om te reserveren. Bij Berkumstede vragen wij u te reserveren wanneer u gasten meeneemt. Meer weten over openingstijden, menu’s en reserveringen? Kijk op de weekmenu’s van onze grand cafés per locatie.

Weekmenu's week 49 (4 december tot en met 10 december)

Woonzorgcentrum Rivierenhof
Woonzorgcentrum De Havezate
Woonzorgcentrum Berkumstede
Woonzorgcentrum Kievitsbloem

Eetcafé De Balie (locatie Fermate in Holtenbroek)

We nodigen u graag uit op dinsdagen en vrijdagen met een gezonde en smakelijke maaltijd in het restaurant van locatie Fermate. De medewerkers van Eetcafé de Balie staan voor u klaar. Bekijk hier het menu voor de maanden november en december. Telefonisch reserveren kan via de op de menulijst aangegeven nummers.

Kleine kaart

Dagelijks kunt u bij ons in de grand cafés terecht voor verse koffie, iets lekkers van de kleine kaart of een warme maaltijd. Op de kleine kaart staan o.a. koude en warme dranken, broodjes, snacks en ijs. 

Warme maaltijden

Of u nu graag graag thuis warm eet of juist samen met anderen, het kan allebei zonder dat u hoeft te koken. Driezorg werkt samen met twee leveranciers van warme maaltijden die aandacht hebben voor gezonde maaltijden. Daaronder verstaan we dat zij volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum werken. Daarbij denken wij aan voldoende groente en niet teveel zout. Gezond eten helpt u bij uzelf fit voelen.

Maaltijd thuis

Woont u zelfstandig, dan kunt u gemakkelijk gezonde en lekkere maaltijden thuis bezorgd krijgen. Driezorg werkt samen met Van Smaak. Vrijwilligers van het Vrijwilligers Gilde van Van Smaak bezorgen driemaal per week maaltijden bij u thuis. 

Prijzen 2017 inclusief BTW

Hoofdgerecht koelvers €5,93
Hoofdgerecht warm €7,25
Hoofdgerecht warm €7,10 (incl. korting cliënt (indien zorg wordt afgenomen bij Driezorg)
Voorgerecht €0,95
Nagerecht €0,60

Feest vieren en gezelligheid

Als u een keer een feestje wilt vieren met familie en vrienden, kunt u bij ons terecht voor het huren van een ruimte met catering. Lekker eten, drinken en gezelligheid gaan uitstekend samen in onze grand cafés. Natuurlijk kunt u ook los bij ons ruimtes huren. Bekijkt u hier de mogelijkheden.