volg ons

Verhalen van medewerkers

Jessie van Dijk, verpleegkundige

"Samenwerken is essentieel"

Jessie van Dijk, verpleegkundige

Jessie van Dijk is 26 jaar en woont in Zwolle. Sinds najaar 2015 is ze (samen met een collega) verpleegkundige van etage 1 in de Rivierenhof. 

"Zorgen zit in mijn bloed. Al jong kwam ik er achter dat de ouderenzorg mij aansprak. Op mijn 15e mocht ik al mijn eerste werkervaring opdoen. Door mijn werkervaring en opleidingen heb ik een duidelijke visie ontwikkeld. De wens om bij te dragen aan het verbeteren van zorg kan ik bij Driezorg in praktijk brengen. Driezorg is volop in beweging! 

Het is de kunst om het signaleren om te zetten in duurzame verbeteringen. De samenwerking en communicatie met collega's, artsen maar ook met familie/kennissen van cliënten is hierin essentieel. Naast mijn opleiding verpleegkunde heb ik de studie SPH afgerond. Tijdens deze studie staan onder andere het luisteren, toepassen van gesprekstechnieken en methodisch werken centraal. Deze vaardigheden zet ik veelvuldig in tijdens mijn werk. 

Ik ben me ervan bewust dat welzijn en kwaliteit van leven meer is dan alleen de juiste zorg leveren. Het geven van liefde of een klein gebaar is zeker net zo belangrijk."

« naar overzicht