volg ons

Huur betalen

Huur betalen

Het betalen van de huur bij Driezorg gaat via een automatische incasso. Hiervoor zet u eenmalig een handtekening op het moment dat u bij Driezorg komt wonen. U machtigt hiermee Driezorg om de huurbetaling automatisch te laten afschrijven van uw rekening. U hoeft hier dus nooit meer aan te denken. Iedere maand omstreeks  de eerste werkdag van de maand wordt de huur vanzelf afgeschreven. Veilig en vertrouwd.

Het is ook mogelijk om zelf via een bankoverschrijving te betalen. Doet u dit automatisch, let er dan wel op dat u het bedrag ieder jaar omstreeks juli aanpast omdat de huur dan wordt verhoogd. Dit doen wij volgens de richtlijnen van de overheid. U ontvangt altijd voor 1 mei een brief met de nieuwe huurprijs.

De incasso houdt in dat naast de huur ook alle andere betalingen automatisch kunt laten verlopen. Denk daarbij aan aankopen in het winkeltje van Driezorg, een drankje aan de bar of de kosten voor een groepsuitje.

Link naar Machtigingskaart.

Facturen

Van alle betalingen aan Driezorg kunt u een factuur per email ontvangen. Digitale verzending heeft onze voorkeur omdat de verwerking eenvoudiger en sneller is. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een verzoek te sturen aan financieleadministratie@driezorg.nl.

Toeslagen

Huurt u een woning onder de 737,14 euro? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor huurtoeslag. Kijk voor de voorwaarden en het aanvragen van huurtoeslag op de site van de Belastingdienst. www.toeslagen.nl.

Huurachterstand

Bij betalingsproblemen kunt u rekenen op ons begrip en ondersteuning. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden om uw problemen aan te pakken. Neem hiervoor tijdig contact op met onze financiële administratie zodat de kosten niet oplopen. Zij zijn telefonisch te bereiken via het servicepunt of via e-mail financieleadministratie@driezorg.nl.