volg ons

Integrale thuisondersteuning

Integrale thuisondersteuning en regieondersteuning

Heeft u soms het gevoel dat het u teveel is? Zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen kan soms een uitdaging worden naarmate de leeftijd vordert. ,,Ik moet boodschappen halen, maar wat ik nu moet halen en hoeveel?”. ,,Ik ga naar de dagbesteding maar kan dat niet alleen, hoe kom ik nu daar?”. Door u te ondersteunen, brengen we samen problemen in kaart en bedenken we oplossingen. Hierbij gaan we uit van uw eigen kracht en eventueel de kracht van de mensen om u heen. Dit noemen we in Zwolle 'Integrale thuisondersteuning' en in Hattem 'Regie Ondersteuning'.

Vaak wordt de begeleiding aanvullend op huishoudelijke hulp, dagbesteding of wijkverpleging aangevraagd.

Hoe werkt het? 

Woont u in Zwolle? 
Neemt u dan contact op met het sociale wijkteam van de wijk waarin u woont. Zij kunnen u een beschikking geven voor individuele begeleiding. Kijk op www.swtzwolle.nl of bel met 038-498 99 80. Heeft u al ondersteuning van Driezorg, dan helpt onze huishoudelijke hulp of wijkverpleegkundige u graag bij het contact met het sociale wijkteam.

Woont u in Hattem?
De algemene voorziening Regie Ondersteuning wordt in Hattem uitgevoerd door Vérian. U kunt rechtstreeks contact opnemen met Verian via telefoonnummer 088-126 33 71 of toeganghattem@verian.nl. Vérian werkt hierbij samen met Driezorg als het gaat om bewoners van de Hof van Blom.