volg ons

Kom bij ons leren!

Kom bij ons leren!

Bij Driezorg ben je zeker van een leerzame en leuke stage- en leerplaats. Je kunt rekenen op goede werkbegeleiding zodat je je kunt ontwikkelen tot een uitstekende zorgverlener. Dit vinden wij erg belangrijk; jij bent immers onze potentiële toekomstige collega die gaat zorgen voor onze cliënten.

Erkend leerbedrijf

Alle locaties van Driezorg zijn door SBB erkend als leerbedrijf. Wij voldoen aan alle criteria die Calibris stelt om leerlingen in de praktijk goed op te kunnen leiden tot professionele beroepskrachten.

Stage lopen

Driezorg heeft stageplaatsen voor studenten die een Beroeps Opleidende Leerweg (BOL route) volgen. Als je een BOL-route volgt ben je als student al aangemeld bij een Regionaal Opleidingen Centrum. Je hoeft je dan niet aan te melden bij Driezorg. Je school regelt de stageplaatsen voor beroepspraktijkvorming.

Werken en leren

Voor het schooljaar 2020/2021 bieden wij Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) plaatsen aan. Dinsdag 29 september komt de vacature  BBL MZ/VIG op deze website. Wij gaan dan selecteren voor jan/feb 2021. 

Wat houdt een BBL-traject in? Een BBL-traject bij Driezorg staat garant voor een afwisselde en leerzame periode in een aantrekkelijk leerklimaat. Je krijgt een leerarbeidsovereenkomst met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Zo betalen wij je opleiding en is de helft van je schooldag werktijd. En wat denk je van een brede ervaring? Ieder schooljaar wissel je van locatie waarbij je zowel intramuraal als extramuraal gaat werken. Dit vergroot je mogelijkheden als toekomstig beroepsbeoefenaar.

Interesse?

Heb je vragen neem dan contact op met m.vandenboomen@driezorg.nl