volg ons

Vacatures vrijwilligerswerk

Havezate Vrijwilliger kook - en bak activiteiten

Voor locatie De Havezate in Zwolle is Driezorg op zoek naar:

Begeleider(s) van de kook- en bakactiviteit

Heeft u affiniteit met koken en bakken en wilt u zich graag inzetten voor ouderen? De begeleider(s) van de kook- en bakactiviteit bedenken, organiseren en begeleiden eenmaal in de maand op de vrijdagmiddag de kook- en bakactiviteit voor een gezellige groep ouderen in de Havezate. Het gaat hierbij zowel om voorbereiding (recept bedenken, spullen inkopen) als uitvoering (begeleiden van de activiteit).

Wat bieden wij?

-          Affiniteit met senioren en 100% inzet. De vrijwilliger is vriendelijk, geduldig, zelfstandig en representatief.

-          De uitdaging om van betekenis te zijn voor de bewoner van Driezorg;

-          De mogelijkheid om ervaring op te doen in de omgang met ouderen;

-          Gratis lidmaatschap van inkoopvereniging Over de IJssel, waardoor u bij een groot aantal winkels in de regio met aantrekkelijke korting inkopen kunt doen. Voor meer informatie: www.odij.nl.

Wat vragen wij?

-          Affiniteit met senioren;

-          Vriendelijkheid, geduld en zelfstandigheid;

-          Representativiteit;

-          100% inzet.

Voor meer informatie of aanmelden, kunt u contact opnemen met Herma Slijkhuis (vrijwilligers coördinator) of Lisanne Schoon (coördinator welbevinden Havezate).

Dit kan telefonisch via het servicepunt van Driezorg: 038 - 200 11 00 of per mail via h.slijkhuis@driezorg.nl of l.schoon@driezorg.nl.

Nieuwsgierig naar andere mogelijkheden voor vrijwilligerswerk binnen De Havezate? Kijk dan op www.driezorg.nl of vraag naar Lisanne Schoon (welzijn) of Herma Slijkhuis (vrijwilligerscoördinator)        

« naar vacature overzicht