volg ons

Werken bij

Werken & Leren bij Driezorg

Werken bij Driezorg betekent jezelf ontwikkelen als professional en als mens. Want werken met ouderen is het luisteren naar levensverhalen om vervolgens samen te kunnen bepalen welke ondersteuning men nu nodig heeft. Vind jij het leuk om vanuit oprechte aandacht de client en zijn sociale netwerk in hun kracht te houden, dan zit je goed bij Driezorg.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen Driezorg? Maak vrijblijvend en eenvoudig een afspraak met onze recruiter!

Scholing en opleiding

Jouw competenties zijn bepalend voor het succes van onze organisatie. Als medewerker van Driezorg bieden we jou de mogelijkheid om je via scholing en training je blijvend te bekwamen en je deskundigheid te bevorderen.

Jaarlijks bieden wij onze medewerkers een opleidingsaanbod aan met cursussen, trainingen en informatiebijeenkomsten. We hebben een eigen praktijklokaal waarin je kunt oefenen op fantoomdelen en waar ook voorbehouden handelingen getoetst worden.

Wil je stappen zetten in je loopbaan? Ook dat kan bij ons. We hebben leer-werkplekken waar je wordt opgeleid tot Verzorgende IG.

Ben jij uit het juiste Driezorghout gesneden?

Werken bij Driezorg is werken bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Jij bent daarom flexibel, durft initiatief en verantwoordelijkheid te nemen in de uitvoering van je werk, maar bovenal ben je een teamplayer. Je bent betrouwbaar, je komt je afspraken na. Je verstaat je vak en zorgt ervoor dat je deskundig bent en blijft. Je komt met initiatieven om de zorg- en dienstverlening verder te optimaliseren, werkprocessen te verbeteren en kijkt hierbij ook naar je eigen rol in het geheel. Herken je jezelf hierin? Dan leren we je graag kennen!

Interesse?

Personeel & Organisatie is bereikbaar via het Servicepunt, telefoonnummer 038-200 1100.