volg ons

Wonen

Thuis bij Driezorg: veilig & vertrouwd

In Nederland streven we ernaar dat u zo lang mogelijk thuis kan blijven. Driezorg ondersteunt dat door op haar locaties faciliteiten aan te bieden waar u ook gebruik van kunt maken als u nog in de wijk woont en langer thuis wilt blijven wonen. Soms wilt of kunt u niet langer thuis blijven wonen. Dan bent u van harte welkom op één van onze locaties.

Driezorg vindt u in bijna alle wijken van Zwolle. Met alle comfort, service en zorg die u wilt. Ook als u intensieve zorg nodig heeft, bijvoorbeeld vanwege dementie, biedt Driezorg u een nieuw thuis. In een veilige, vertrouwde omgeving, waar u alle ruimte heeft om te leven zoals u het wenst. Een nieuw thuis vinden is altijd spannend. Wij helpen u graag.

Elke locatie heeft een eigen sfeer en verschillende faciliteiten. Op onze locatie zijn specifieke vormen van wonen en zorg beschikbaar. U bent altijd welkom op onze locaties om sfeer te proeven onder het genot van een kopje koffie of thee. Het bekijken van woonruimte doen wij alleen op afspraak.

(Drie)zorgwoning met zorgservices (extramuraal wonen)

Zelfstandig wonen, uw eigen thuis met het gemak van faciliteiten dichtbij. U huurt de woning van een corporatie of van Driezorg en sluit aanvullend een zorgserviceovereenkomst met Driezorg. Driezorg kan u verschillende vormen van service en zorg aan huis leveren. Of het nu om de was gaat of gezellig meedoen met beweeglessen. Driezorg ondersteunt u met een ruim aanbod. Meer info.

Wonen met Zorg (intramuraal wonen)

Wanneer u te maken krijgt met lichamelijk of geestelijke achteruitgang bent u bij ons in goede handen. Een veilige, vertrouwde plek met structuur en gezelligheid. Of heeft u intensieve zorg nodig? Dan helpen wij u graag. Bij ons leeft u in een van onze verpleegappartementen zoals u thuis gewend bent. Wanneer dementie de overhand neemt hebben wij passende, kleinschalige woonvormen. Meer info.

Appartement Kortdurend verblijf

Even wonen bij Driezorg. Voor als zelfstandig wonen tijdelijk niet lukt. Bijvoorbeeld als uw gezondheidssituatie plotseling achteruit gaat of wanneer u na een ziekenhuisopname nog niet voldoende hersteld bent om terug te keren naar uw eigen woning. Meer info.

Interesse?

Voor vragen over wonen, welzijn en zorg bij Driezorg belt u met onze cliëntbemiddelaars

Inschrijfformulieren

Driezorgwoningen
Woningen Hof van Blom