volg ons

Zaalhuur en catering

Zaalhuur en catering

Thuis of in een ruimte van Driezorg viert u eenvoudig uw feestelijk moment! Soms is het huis even niet groot genoeg om een bijzonder moment te vieren. Op de Driezorglocaties zijn meerdere mooie ruimtes aanwezig waar u samen met vrienden of familie kunt genieten van heerlijke hapjes, maaltijden of gebak: net wat u wilt.

Catering bij Driezorg

Driezorg heeft, in samenwerking met een cateraar, een aantal aantrekkelijke cateringarrangementen samengesteld. Een beeld van verschillende mogelijkheden en prijzen van deze arrangementen vindt u in de folder Catering & Zaalhuur.

Zalen te huur voor iedereen

Heeft u een vergaderruimte of ontmoetingsruimte nodig voor uw vereniging, zakelijke ontmoeting of voor een feest? Het kan bij Driezorg op meerdere locaties en tegen zeer aantrekkelijke tarieven. De ruimtes die Driezorg verhuurt, staan in de folder Catering & Zaalhuur voor u op een rij.

Theaterzaal

Wij bieden u graag een podium bij Driezorg. Bij het organiseren van een vergadering, congres of voorstelling van uw vereniging komt vaak veel kijken. Op locatie De Havezate beschikt Driezorg over een theaterzaal voor circa 80 tot 100 personen. Alle basisfaciliteiten zijn aanwezig, zoals beamer, projectiescherm en podium. Onze theaterzaal is uitermate geschikt voor verenigingen, scholen of bedrijven. Heeft u er wel eens over gedacht dat uw optreden of voorstelling ook interessant kan zijn voor onze bewoners?

Meer informatie over zaalhuur of catering

Informeer naar alle mogelijkheden. U kunt - op werkdagen tussen 09.00 en 13.00 uur - contact opnemen met Paulien van Poppel-Boon,  telefoon 038 - 200 11 00  of e-mail aan catering@driezorg.nl.

De voordelen van zaalhuur en/of catering bij Driezorg op een rij:

  • Gratis Wi-Fi
  • Betaalbare prijzen
  • Goede ligging
  • Ruime parkeermogelijkheden
  • Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer
  • Goed toegankelijke gebouwen
  • Uitgebreide cateringmogelijkheden